Nieuwe ontdekkingen

Ben je je boodschappenlijstje aan het maken, zet deze zaken er dan ook bij! Ik heb de afgelopen weken enkele nieuwe vondsten gedaan, en wil ze graag met jullie delen.

Le Picoreur, gevogelteballetjes, 180 gram, verkrijgbaar bij Bio-Planet

Wat is het? 

Het zijn ovengebakken gevogelteballetjes, die je kan bakken in de pan of in de oven. De balletjes zijn gluten-en lactosevrij, en een makkelijke oplossing voor als het koken even wat sneller moet gaan. Ongeveer een klein kwartiertje in de oven, en serveren met wat aardappelen en groenten, en je hebt snel eten. De balletjes smaken heerlijk: lekker gekruid en licht verteerbaar. De portie is ideaal voor twee volwassenen.

We love coco, 2×125 gram, verkrijgbaar bij Lidl

Wat is het? 

Compleet vegan, deze kokosyoghurt van Lidl. Verkrijgbaar in classic (natuur), mango, aardbei en blauwe bessen. Niet duur, en toch een alternatief voor gewone yoghurt. Goedkoper dan de meeste kokosyoghurt van Albert Heijn of Bio-Planet en in handige porties.

Maar.. de yoghurt zelf is helaas een tegenvaller qua smaak. Vooral een chemische smaak, en het smaakt zelfs nauwelijks naar kokos. Ook de textuur is zeer vreemd.

Persoonlijk zou ik het niet meer kopen.

Poppables, van Lay’s, 100 gram, verkrijgbaar bij Colruyt

Wat is het? Chips, aah! Mijn lievelingszonde ’s avonds bij TV (af en toe). Tot nu toe mocht ik alleen de klassieke chips met zout eten, of maïschips, maar met deze Poppables komt daar nog eentje bij op het lijstje. Het zijn ook zoute aardappelchips, maar in een andere vorm, knapperig en luchtig. En maar 100 gram, dus veiliger qua portie dan die grote zakken waar je van blijft eten :-).

Zelf ontdekken maar!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

To contact us, just click